Bozcaada Açıklarında Kolunu Kıran Yolcu Tahliye Edildi

Bozcaada Açıklarında Yolcu Gemisinde Kolu Kırılan Yolcu Sahil Güvenlik Ekipleri Tarafından Tahliye Edildi

ÇANAKKALE – Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ilçesi açıklarında demirli olan ‘Seven Seas Grandeur’ adlı yolcu gemisinde kolu kırılan yolcu, Carolyn Sue-Mitchell adlı şahsa Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tahliye edildi.

Marshall bayraklı ‘Seven Seas Grandeur’ adlı yolcu gemisi, Çanakkale Boğazı’ndan geçerken Bozcaada ilçesinin doğusunda demirlemişti. Bu sırada gemide bulunan Carolyn Sue-Mitchell isimli yolcuya kol kırılması teşhisi konuldu ve tıbbi tahliye talebi yapıldı. Sahil Güvenlik Botu ‘TCSG-908’ tarafından alınan yolcu, Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi’nde görevli sağlık ekibi tarafından tıbbi tahliye işlemi gerçekleştirildi. Bilinci açık ve sağlıklı olan yolcu ambulansla Geyikli feribot iskelesine taşınarak hastaneye sevk edildi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MUSTAFA SUİÇMEZ – 3.Sayfa

Related Posts

Uzman isim uyardı: Kenede erken ve doğru müdahale, bulaş riskini azaltıyor

İstanbul Atlas Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Bozkurt, kenelerin yol açtığı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) ve Lyme hastalıklarına erken müdahalenin önemli olduğunu belirtti.

Erkeklerde ‘sessiz hastalık’: Gittikçe yaygınlaşıyor

ABD’de yaklaşık 2 milyon erkek, kemikleri zayıf ve kırılgan hale getiren “sessiz hastalık” olarak bilinen osteoporozdan muzdarip.

Kan Bağışı Yaparken Dikkat!

Kan bağışı hakkında önemli bilgiler veren uzmanlar, düzenli kan verilmesinin kalıcı kansızlığa sebep olmayacağını bildirdi. 

Yaz aylarında hayvanlar için ‘kene’ tehlikesi

Antalya Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Murat Karabayoğlu, yaz aylarında artış gösteren kene vakalarına karşı hayvan sahiplerini uyardı.

Çilek, vişne ve kiraz… Bakın neye iyi geliyor!

Diyetisyen Fatma Gizem Bahadır, yaz mevsiminin gözde meyveleri çilek, vişne ve kirazın kalp sağlığına etkilerini anlattı. Bu kırmızı meyvelerin antioksidan içeriği sayesinde bağışıklığı güçlendirdiğini ve kalp hastalıklarına karşı koruyucu olduğunu vurguladı.

İftira atmak bir hastalık mı yoksa huy mu?

Klinik psikiyatri uzmanları, sürekli iftira atma davranışının tek başına bir “hastalık” olarak tanımlanmadığını, ancak sıklıkla “pseudologia fantastica” (patolojik yalan söyleme) ve altında yatan kişilik bozukluklarıyla ilişkili semptomlar sergilediğini vurguluyor.