Ersun Yanal transferde büyük oynuyor! Leroy Fer’le görüşmeler başladı

TFF 1. Lig’in yeni ekiplerinden Amedspor, hedefi Süper Lig olarak belirlerken transfer çalışmalarını sürdürüyor. İlk imzayı İngiltere Championship ekibi Hull City’de forma giyen Adama Traore’ye attıran Diyarbakır temsilcisi, sürpriz bir ismi daha hedefine koydu.

Görüşmeler başladı

Yeşil-Kırmızılılar, Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Leroy Fer ile görüşmelere başladı. Tarafların pazarlık aşamasında olduğu ve anlaşmanın yakın olduğu öğrenildi.

Geçen sezon 33 resmi maç

34 yaşındaki ön libero, geçtiğimiz sezon Alanyaspor’da çıktığı 33 resmi maçta 1 golle oynadı. Feyenoord altyapısından yetişen, Twente’de yaptığı çıkışın ardından İngiltere Premier Lig’de sırasıyla Norwich, QPR ve Swensea’de forma giydi. 2019’da Feyenoord’a dönen Hollandalı, Ağustos 2021’de transfer olduğu Alanyaspor’da 3 sezon forma giymesinin ardından serbest kaldı. Hollanda A Milli Takım formasıyla 11 maça çıkan ve 1 gol atan Fer, ön liberonun yanı sıra stoper ve merkez orta sahada görev alabiliyor.

İmzalar art arda

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 2023-24 sezonunu 81 puanla şampiyon tamamlayan ve TFF 1. Lig biletini alan Amedspor, Mesut Bakkal’ın ayrılığı sonrası takımı Ersun Yanal’a emanet etti. İç transferde Batuhan Tur, Oktay Aydın, Uğur Adem Gezer ile anlaşan Güneydoğu Anadolu ekibi, dış transferde ise Adama Traore ve Alberk Koç’u kadrosuna kattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx