Fenerbahçe’nin Dev Teklifine Yıldız Futbolcudan Ret :Maaşının iki katını teklif ettiler

İtalyanlardan, Fenerbahçe için sürpriz kaleci transferi iddiası: “Maaşının iki katını teklif ettiler”

Transfer sezonunun resmen başlamasıyla çalışmalarında gaza basan Fenerbahçe, İtalya’dan sürpriz bir ismi listesine aldı. Kaleci transferi için harekete geçen Sarı-Lacivertli kulüp, bu kapsamda Juventus forması giyen Mattia Perin için harekete geçti. Ancak yıldız file bekçisi Fenerbahçe’nin cazip teklifini reddetti.

JUVENTUS’UN YILDIZINDAN FENERBAHÇE’YE RET

Tuttosport’un haberine göre; Juventus’un yedek kalecisi Mattia Perin, sarı lacivertli takımdan gelen cazip teklifi kabul etmedi. İtalyan takımında yıllık 1.5 milyon Euro kazanan Perin’e, Fenerbahçe tarafından maaşının neredeyse iki katına yakın bir ücret önerildiği belirtildi. Ancak tecrübeli kalecinin bu teklifi reddettiği ifade edildi.

Haberin detayında yıldız file bekçisinin 6 Serie A takımından teklif aldığı ancak hepsini geri çevirdiği belirtildi. Siyah beyazlı takımla 1 yıl daha mukavelesi bulunan tecrübeli kalecinin sözleşme yenilemek için görüşmelerini sürdürdüğü ve Perin’in Juventus’la 3 yıllık sözleşme imzalamaya hazır olduğu ifade edilirken, yönetimin 2+1 yıllık mukavele önerdiği kaydedildi.

MATIA PERIN’İN KARNESİ

Geride kalan sezonda 8 maçta forma giyen Matia Perin, 4 gol yedi. Tecrübeli file bekçisi 5 maçta ise kalesini gole kapadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx